Κοκκινόβραχος

greekΠοικιλιακή σύνθεση:
Cabernet Sauvignon Merlot
Προέλευση - Τύπος:
Οίνος Ερυθρός Ξηρός
Τοπικός Οίνος Πελοποννήσου.
Οινοποιητική μέθοδος:
Κλασσική ερυθρή οινοποίηση με εκχύλιση 10-15 ημερών σε ανοξείδωτους οινοποιητές, ελεγχόμενης θερμοκρασίας (22-24°C), ωρίμανση ενός έτους σε δρύινα βαρέλια και παλαίωση 6 μήνες στη φιάλη.
Αλκοολικός βαθμός:
13%vol.

Kokinovrachos

greekVariety:
Cabernet Sauvignon Merlot
Origin - Type: Wine Red Dry Local wine of Peloponnisos.
Vinification method:
Classical red vinification with fermentation of 10-15 days in stainless steel tanks of controllable temperature (22-24°C), 1 year maturation in oak barrels and 6 months aging in bottles.
Alcohol degree:
13% vol.